689222698842971

SPEEDLEADS

Få 7 møder med andre erhvervsdrivende for 1.495 kr.

SpeedLeads handler om at skabe forretning via korte møder, som er er ‘to the point’ . Det handler om at møde nye kunder, leverandører, samarbejdspatnere, og det virker!

Afspil video
+ 2
Afholde event
+ 2
Antal virksomheder
+ 2
Antal møder sat op

Hvad er konceptet?

Du tilmelder dig

Inden vi kan matche dig med 7 møder, skal vi vide lidt om dig og det firma du repræsentere. Derfor tager vi et uforpligtende snak for, at sikre at vi matcher dig med de rigtige muligheder. Det giver desuden også en mulighed for at alle spørgsmål kan besvares inden man tilmelder sig et event.

Vi matcher 7 møder

I SpeedLeads gør vi meget ud at at sammensætte de 7 møder med potentielle Leads. Dette gør vi med vores erfaringen indenfor netværk, viden om konceptet og en forventningsafstemning lavet  med hvert enkelt deltager. Alt sammen for at give dig 7 potentielle leads.

Du deltager i eventet

SpeedLeads afholdes i hele Danmark og er ikke et medlemskab, men en enkelt deltagelse, dog kan man deltage så mange gange man har lyst til, ved at tilmelde sig den dato og lokation man ønsker, derefter er det 7 nye møder. Alt hvad det kræver er, at du møder op til dine 7 møder til eventet. 

Tilmeld dig vores næste event

Den næste SpeedLeads arrangement afholdes på Bistro 17, Torvet 17, 4600 Køge den 28/2 kl 15 til 17.

Kunderne siger

Få 7 møder med andre erhvervsdrivende for 1.495 kr.

SpeedLeads handler om at skabe forretning via korte møder, som er er ‘to the point’ . Det handler om at møde nye kunder, leverandører, samarbejdspatnere, og det virker!

Skal du med til vores næste event?

Inden vi kan matche dig med 7 møder, skal vi vide lidt om dig og det firma du repræsentere. Derfor tager vi et uforpligtende snak for at sikre, at vi kan leve op til jeres forventninger. Det giver desuden også en mulighed for at alle spørgsmål kan besvares inden man tilmelder sig et event.

Kunder

Om SpeedLeads

SpeedLeads har gennem de sidste par år skabt møder for mere end 400 virksomheder. Alt sammen ud fra en filosofi om at forretning skabes bedst gennem relationer. Relationer vi ønsker at skabe gennem vores koncept SpeedLeads.

Kontakt os her - Så kan vi tag en kort snak!

Uanset om du er ny til SpeedLeads eller en genganger, så har du mulighed for at, bliver kontaktet for at høre mere om dine muligheder for at blive matchede op med 7 nye forretningsforbindelser. Brug nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere